WindRider Tango 

De WindRider Tango is de kleinste trimaran van WindRider. Deze compacte trimaran heeft een aantal aantrekkelijke eigenschappen:

- De middenromp is zelflozend en daarmee erg veilig.

- De ruimte tussen de zitpositie en de stuurpedalen is te verstellen, hierdoor kunnen kinderen van 1 meter tot kerels van 2 meter comfortabel plaatsnemen in de WindRider Tango.

- Dankzij het opklapbaar roer is starten vanaf het strand geen probleem.

Het monteren en optuigen kost minder dan 10 minuten en dankzij het lage totaalgewicht van minder dan 55 kg is deze WindRider ideaal te vervoeren op het dak van elke auto, caravan of camper.

Door de slimme vorm van de zijrompen is het haast onmogelijk om te kapseizen. Kinderen die nog nooit gezeild hebben kunnen instappen, wegzeilen en inderdaad, ook weer veilig terugkomen.

En het nieuwste model is uitgerust met een Carbon Fiber mast voor nog betere zeil eigenschappen!
 


WindRider Tango WindRider Tango

Zoals bij alle WindRiders zijn de rompen en beams beschermd door een waterdichte garantie. De zekerheid van een boot die naast veel plezier ook de nodige veiligheid en zekerheid biedt.
 

Iedereen kan zeilen met de WindRider Tango
 


Meer weten?

We kunnen ons goed voorstellen dat je na het lezen van deze informatie nog meer over de WindRider Tango wilt weten. Dat kan op de volgende manieren:

- door de technische gegevens, specificaties, filmpjes en afbeeldingen te bekijken

- door te kijken naar de prijzen en accessoires