Test locations in Europa 

European Hydrosail Systems biedt haar diensten aan WindRider klanten door heel Europa. Vanuit ons distributie punt in Nederland, kunnen we de WindRider producten snel door heel Europa leveren. We werken samen met een aantal 'representatives', die ons helpen met proefvaarten, instructie, advies en service. Onderstaand een overzicht van de representatives in Europa. Neem contact met ons op, en we zorgen dat je de dichtsbijzijnde rep. te spreken krijgt.

Indien er geen representative bij je in de buurt is dan kun je uiteraard bij ons terecht met je vragen of opmerkingen. Levering in en buiten Europa is geen probleem. Indien gewenst, leveren we de WindRider persoonlijk bij je af en krijg je een uitgebreide uitleg over het optuigen van en varen met je nieuwe WindRider.

Ben je een enthousiaste WindRider eigenaar en wil je ons helpen om van WindRider de grootste naam op multihull gebied te maken, neem contact met ons op voor meer informatie aangaande de voordelen van, en de eisen tot het worden van een WindRider rep.

 


Kaart met representatives volgt binnenkort...