WindRider 17 Trailer 

Deze trailer is speciaal ontworpen voor de WindRider 17. De basis wordt gevormd door een verlengde trailer van het merk Harbeck (Bewezen Duitse kwaliteit). Daarop is een speciaal frame bevestigd. De WindRider 17 kan door één persoon eenvoudig op het frame worden geschoven met behulp van de lier. Hierbij raken de polyethylenen rompen de trailer niet. De trailer is voorzien van een neuswiel en een masthouder voor en achter. Zowel de trailer als het frame zijn volledig thermisch verzinkt waardoor een zeer lange levensduur is gegarandeerd.

De trailer wordt geleverd met een set speciale bouten met handwielen, waarmee de zijdrijvers dichter naast de hoodromp kunnen worden gehangen. Hierdoor wordt de breedte op de trailer aanzienlijk verminderd.

Uiteraard zijn de benodigde spanbanden ook inclusief.

De meest recente uitvoering van deze trailer wordt geleverd met een COC document, waarmee registratie in ieder EU land erg gemakkelijk is. De COC versie van deze trailer heeft extra verlichting en spatlappen aan het spatbord en de bovenste rail van het frame heeft een nylon strip gekregen, waardoor het op- en afladen van je WindRider 17 nog eenvoudiger is geworden.

De enige juiste manier om je WindRider 17 te vervoeren!

 

Ga terug