WindRider 17 

Met deze Trimaran bewijst WindRider opnieuw dat de naam WindRider synoniem is met gemakkelijk, snel en veilig zeilen. Omslaan is vrijwel uitgesloten en dankzij de voetbesturing vanuit de comfortabele cockpit is het bedienen van de schoten kinderspel. Telescopische beams garanderen een eenvoudige en snelle opbouw van deze boot. Vanaf de trailer binnen 20 minuten in het water en zeilklaar, en alles kan door 1 persoon gedaan worden dankzij de speciaal ontworpen trailer.
 


WindRider 17 WindRider 17

De WindRider 17 is de grootste trimaran in de WindRider serie. Deze WindRider komt iedereen tegemoet die het water op wil.

Jong en oud zullen de stabiliteit en veiligheid van deze boot geweldig vinden en dankzij de ruime hoofdromp biedt de WindRider 17 plaats aan drie personen in de hoofdromp en een aantal op de trampolines.

Maar ook voor de avonturiers is de WindRider 17 de ideale keus. Het grote laadvermogen garandeert dat praktisch alle bagage en uitrusting voor een lange tocht probleemloos kunnen worden meegenomen. Door het afsluiten van de voorste kuip ontstaat een grote ruimte, niet blootgesteld aan wind of water, waarin veel bagage droog op te bergen is of die zelfs als slaapplaats kan dienen.

Dankzij de fok met rolreef installatie heeft de WindRider 17 met zijn draaibare mast en volledig doorgelat zeil een buitengewoon snelheidspotentieel om tegemoet te komen aan de eisen van elke doorgewinterde wedstrijdzeiler. En met de optionele reacher geinstalleerd zijn snelheden haalbaar tot 20 knopen!

De WindRider 17 heeft net als de andere WindRider trimarans polyethylenen rompen verbonden door hoogwaardig aluminium beams. Alle beslag is van de hoogste kwaliteit. Dat tezamen zorgt ervoor dat de WindRider 17 praktisch onverwoestbaar is en vrijwel onderhoudsvrij.
 

Nooit eerder kon 1 boot zoveel mensen gelukkig maken
 


Meer weten?

We kunnen ons goed voorstellen dat je na het lezen van deze informatie nog meer over de WindRider 17 wilt weten. Dat kan op de volgende manieren:

- door de technische gegevens, specificaties, filmpjes en afbeeldingen te bekijken

- door te kijken naar de prijzen en accessoires